Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Liza Minelli meleg esküvői jelenetben

Liza Minelli, amerikai énekesnő, a Kabaré sztárja szerepelni fog a Szex és New York című mozifilm második részében, ráadásul egy meleg esküvőn fog énekelni – tájékoztatott róla a Life & Style Weekly.

Liza Minellit felkérték arra, hogy szerepeljen a nemrég bemutatott Szex és New York című, népszerű tévésorozatot feldolgozó mozifilm második részében. Az énekesnőnek a szerep szerint Beyonce Knowles, Single Ladies (Szingli csajok) című dalát kell elénekelnie Carrie meleg barátjának, Stanford Blatch-nek és vőlegényének, Anthony Marentino-nak az esküvőjén.

„A jelenet rendkívül szórakoztató" - mesélte egy névtelen forrás a Life & Style Weekly nevű magazinnak. A film várhatóan 2010 májusában kerül a mozikba.

Liza Minelli nem először kerül képbe meleg témában. Idén ő nyitotta meg ugyanis a „Marche des Fiertés de Paris” néven ismert párizsi meleg felvonulást, majd részt is vett azon, több százezer ember társaságában. S Minelli fényképe szerepel azon, a napokban záródó londoni kiállításon is, mely a meleg ikonokat mutatja be. A Kabaré (1971) című film sztárja egyébként a melegek körében szintén rendkívül népszerű Judy Garland lánya, s emlékezetében elválaszthatatlanul összefonódik édesanyja halála az időben hozzá rendkívül közeli Stonewall-lázadással.

GayBatman

2020. 08. 08. Szombat

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.