Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Öngyilkos lett az Angolkák producere

Október 5-én, hétfőn találtak rá az Angolkák című népszerű, részben meleg témájú brit sorozat sztárjának, Matt Lucas-nak az ex-férje, Kevin McGee felakasztott holttestére otthonában. A producer harminckét éves volt.

Minden színpadi fellépését és nyilvános megjelenését is lemondta Matt Lucas, amikor kiderült, hogy volt élettársa megölte magát. A sorozat producereként dolgozó Kevin McGee (a képen bal oldalt) valószínűleg még vasárnap akaszthatta fel magát saját otthonában, Bruntsfield Gardens-ben, ám csak egy nappal később, reggel nyolc órakor találtak rá a holttestre. A rendőrség nem talált idegenkezűséget.

Mint később kiderült, a rendőrség nem véletlenül jelent meg a lakásban. Egyik barátja ugyanis értesítette a brit rendőrséget, hogy McGee ijesztő üzenetet hagyott Facebook-oldalán: „Kevin McGee úgy gondolja, a halál jobb, mint az élet.”

McGee barátai szerint depresszióval, és valamilyen rejtélyes betegséggel küzdött halála előtt. McGee rossz lelki állapota egyesek szerint annak volt betudható, hogy Lucas idén januárban elvált tőle. A két filmes még 2002-ben találkozott egymással, s hamar egymásba szerettek. Lucas és McGee három évvel ezelőtt járult a szigetországban anyakönyvvezető elé (a lakodalomban megjelent többek között Elton John is élettársával együtt). A színész Matt-nek egyre több munkája lett az Angolkák című sorozata miatt, és így nem maradt ideje élettársára. A bánatos producer pedig a drogokhoz menekült. A napi öt gramm kokain extrém mértékűvé fokozta féltékenységét is. Ez vezetett a kapcsolat felbomlásához. Már tavaly októberben szakítottak, ám a hivatalos válásra csak januárban került sor.

Matt Lucas lemondta fellépéseit. Tragikus módon pont egy olyan darabban játszott a West End-en, amelyben Joe Orton-t meggyilkolja féltékeny partnere, Kenneth Halliwell, majd a gyilkos önkezével vet véget életének.

GayBatman

2020. 08. 05. Szerda

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.