Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Matt Damon szerelemre lobban Michael Douglas iránt

Hamarosan elkezdik forgatni azt az életrajzi filmet, mely a meglehetősen rendhagyó showman, Liberace életéről szól. A film rendezője Steven Soderbergh. A filmben Michael Douglas a főszereplő, aki magába bolondítja Matt Damont.

Matt Damon és Michael Douglas szerepel abban a filmben, amelyben egymás szerelmesei lesznek. Közel egy éve jelentették be, hogy mindketten elfogadták a szerepet. A film azonban azóta sem készült el. Steven Soderbergh (Erin Brokovich) vállalta a rendezést, s Liberace amerikai meleg zongoraművészről szól, aki 1987-ben halt meg AIDS-ben.

Az egyelőre címnélküli filmben Michael Douglas játsza Liberace-t, Matt Damon pedig a showman kedvesét, Scott Thorson-t alakítja. Ők ketten 1982 óta éltek együtt, egészen Liberace haláláig, erre való tekintettel Thorson „özvegyi” nyugdíjban is részesült.

A film meglehetősen nehezen készült el, mivel Douglas-nek más filmes elfoglaltságai is voltak. Most került csak látható közelségbe a film elkészítése, és a nyilatkozatok szerint mind Douglas, mint Damon várja azt. Maga Douglas nyilatkozta, hogy „Matt lesz az én fiatal szerelmesem, s ezért vegye komolyan szerepét, mint jövőbeli szerelmem.” Az egyik legfontosabb feladatnak azt mondta, hogy gyakorolniuk kell a csókolózást. Mindezt az Elemi ösztön szexmániás sztárja nyilatkozta a sajtónak.

GayBatman

2020. 08. 08. Szombat

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.