Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Rosie O'Donnell és felesége válnak?

Az amerikai sajtó megszellőztette, hogy a nyíltan leszbikus színésznő, Rosie O’Donnell és Kelli Carpenter, akivel 2004 óta házasok, válni készül. Rosie O'Donnell azonban a sajtó kérdésére megismételte korábbi kijelentését, hogy ők ketten „mindig egy család”-ot fognak alkotni.

Rosie O'Donnell és felesége sajtóhírek szerint nehéz időszakot él meg. S többek között a válás is szóba került közöttük. A National Enquirer friss cikkében azt állítja, hogy a pár már most külön költözött. Minderre néhány elszórt mondatból következtetett a sajtótermék, melyet a színésznő blogjában írt le. Az utóbbi időben pedig többször látták Kelli-t a hitvesi jegygyűrűje nélkül megjelenni a nyilvánosság előtt.

Rosie O’Donnel az USA Today számára adott szerdai nyilatkozatában nem tagadta, hogy külön költöztek, ám könnyek közt a következőket is megfogalmazta: "Mi egy család vagyunk, egy család maradunk és jelenleg dolgozunk a problémáinkon.”

Rosie O'Donnell és Kelli Carpenter 2004 februárjában kötötték össze életüket San Francisco-ban. A helyzetet bonyolítja, hogy együtt nevelnek négy gyereket: a jelenleg 14 éves Parkert, a 12 esztendős Chelsea-t, a 9 éves Blake-et (mindhárman örökbe fogadott gyerekek), valamint a mesterséges megtermékenyítéssel született, 6 esztendős Vivienne-t. Épp ezért O’Donnel és (volt?) társa olyan megoldásban gondolkoznak, amely a gyerekek számára is a legmegfelelőbb.

GayBatman

2020. 08. 05. Szerda

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.