Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Párizs a világ „legszexisebb városa” az amerikai melegek szerint

Az amerikai meleg idegenforgalmi honlap, a TripOut.com szavazásán Párizs lett a világ legszexisebb városa. Az olvasók szavaztak a legjobb nemzetközi hely, amerikai és nem amerikai város, meleg bár kategóriában is.

A szavazást a TripOut nevű oldal rendezte, mely annak a Viacom nevű cégnek a tulajdonában van, mint az AfterEllen és az AfterElton nevű honlapok. Az online szavazás két hónapig tartott, s mintegy százezer szavazat érkezett. A kategóriákba előzetes szűrés után kerültek a jelöltek, amelyeket tizennyolc újságíró és LMBT utazási cégvezető választott ki.

A TripOut Gay Travel Awards idei díjazottai és jelöltjei a következők:

 

A legszexisebb város: Párizs (Marais negyed)

További jelöltek: Buenos Aires (Palermo negyed), Fort Lauderdale (strandok és bárok), Las Vegas, Madrid (Chueca kerület), Mykonos (Elia Beach)

Legszebb globális város: Rio de Janeiro

További jelöltek: Barcelona, Buenos Aires, London, Montréal, Sydney

Legszebb amerikai város: New York

További jelöltek: New Orleans, Philadelphia, Portland, Provincetown, San Francisco

Legszebb új felfedezett: Curacao (Holland Antillák)

További jelöltek: Bogota (Kolumbia), Horvátország, Bombay (India), Santiago (Chile), Shanghai (Kína)

Legjobb meleg bár: The Abbey (Los Angeles)

További jelöltek: Exit (Amszterdam), Heaven (London), Le Drugstore(Montréal), Sidetrack(Chicago), The Week (Rio és Sao Paulo)

Legjobb meleg rendezvény: Madrid Gay Pride

További jelöltek: Le Dinah Shore (Kalifornia), Le Burning Man (Nevada), Toronto Gay Pride, Amszterdam Gay Pride, Mardi Gras (Sydney)

További kategóriák:

Legjobb LMBT utazásszervező: Atlantis Events

Legjobb légitársaság: American Airlines

Legjobb szállodalánc: W Hotels

Legjobb luxus lánc: Wynn Las Vegas

fotó: afn.org

Hanzli Péter

2020. 08. 05. Szerda

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.