Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Olaszország: kondomóriással demonstráltak

Több száz ember lépett be az olaszországi Milánói Egyetem előtt felállított óriás gumióvszerbe, melyet december 3-án állítottak fel.


A kondomóriást nem a nem kívánt terhesség megelőzése miatt, illetve a családtervezés fontossága érdekében állították föl, hanem az AIDS ellen demonstráltak vele.

A szervezők ezzel az akcióval kívánták felhívni az olaszok figyelmét a megelőzés fontosságára az AIDS elleni küzdelemben.

 2008-ban a világon 33,4 millió HIV-fertőzött élt, közülük 2,1 millióan még nem is töltötték be a 16. életévüket. Közép- és Nyugat Európában 850 000 a nyilvántartott HIV-fertőzöttek száma. Magyarországon az utóbbi években egyre több a HIV-fertőzések száma, noha a világon a fertőzés lassulása figyelhető meg.

 Jakab István

2020. 08. 05. Szerda

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.