where is the best to buy cheap essays online buy paper bags for sweets cover letter for customer sales representative essay on internet services what is the best essay writing company pinellas county schools homework helpline big should i underline my title in an essay self help is the best help essay writing nc state personal statement helper writing college papers for cash big y homework helpline horse link ap world history compare and contrast essay help write essay my childhood days college essay help massachusetts registry

Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Stephen Baldwin a homoszexualitás kérdéséről

Régóta ismert, hogy a színész Baldwin testvérek véleménye különbözik a homoszexualitásról. Míg fivérei elfogadók a kérdésben, addig Stephen a minap is a homoszexualitás megváltoztatásáról és a melegházasság helytelenítéséről nyilatkozott.

Az egymásra meglehetősen hasonlító Baldwinok négyen vannak testvérek: Alec, Daniel, William és Stephen. Egyértelműen Alec Baldwin a legsikeresebb közülük, és korábban többször is kifejezetten barátságos hozzáállásáról tett tanúbizonyságot a homoszexuálisokat illetően. Valamivel kevésbé ismert, de sikeres William is, akinek szintén nincsen semmi baja a melegekkel. Stephen Baldwin (képünkön) azonban teljesen máshogy gondolkodik.

A 2001. szeptember 11-i tragédia hatására Stephen óriási átalakuláson ment keresztül. A merényletet Isten büntetésének vélte, s azóta buzgón hisz Istenben, és időről időre hallani tőle mindenféle nyilatkozatokat is, melyek nem éppen túl kellemesek a melegek füleinek.

Legutóbb Stephen Baldwin bekerült a „Big Brother hírességek” változatába – a pletykák szerint azért vállalta el potom két millióért a showt, mert meglehetősen rosszul áll anyagilag. A műsor keretében kérdezték a Guardian újságírói, s két kényesebb kérdést is feltettek neki. Az egyik, hogy mit tenne, ha a lányáról kiderülne, hogy leszbikus, és mi lenne, ha sztriptíztáncosnőként dolgozna?

A kérdés meglehetősen meglepte, s nem is igazán válaszolt arra. A melegséggel kapcsolatban azonban elárulta: „Van nekem két-három nagyon kedves barátom, aki meleg, de úgy gondolom, hogyha hinni kezdenek, újjászületnek, és megértik, hogy más irányba kell elmozdulniuk”. Azt is mondta még, hogy szerinte „isteni beavatkozásra” sok minden történhet. „A homoszexuális embereknek hinniük kell Istenben és akkor abbahagyják ezt az életformát, heteroszexuálissá válnak és meg is nősülhetnek”. Ezek után azt is elárulta, hogy természetesen nem támogatja a melegházasságot. „A család egysége mindig is nagyon pozitív dolog a társadalom számára, nem hiszem, hogy bármely kisebbségnek joga van megváltoztatni ezt a helyzetet” – nyilatkozta.

kép: blogs.scripps.com

GayBatman
 

2018. 05. 25. Péntek

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.