where is the best to buy cheap essays online buy paper bags for sweets cover letter for customer sales representative essay on internet services what is the best essay writing company pinellas county schools homework helpline big should i underline my title in an essay self help is the best help essay writing nc state personal statement helper writing college papers for cash big y homework helpline horse link ap world history compare and contrast essay help write essay my childhood days college essay help massachusetts registry

Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Álompasi 2010

Hazánkban 2005 óta kerülnek megrendezésre ,,SZÉPSÉGVERSENYEK" melegeknek. Ezúttal Marlon Xtravaganza és Csoportja az USA-ban honos minta alapján rendezi meg az ,,ÁLOMPASI 2010 SZÉPSÉGVERSENYT" . A díjazottak rang és elismerés mellett, értékes nyereményeket kapnak.

Legyél Te a frissmeleg.hu Álompasija!

Ha úgy érzed, te lehetnél a FrissMeleg Álompasija és képviselnéd hírportálunkat az Álompasi 2010 Szépségversenyen, akkor jelentkezz! A szépségversenyre 18 és 40 év közötti meleg férfiak jelentkezhetnek, s itt nem számít a testalkat, bőrszín vagy a szexuális szerep. A jelentkezéskor minimum három fotó elküldése kötelező, amelyből egy csakis arckép lehet, maximum derékig. A második fotó lehetőleg egész alakos fotó legyen ruhában, a harmadik fotó lehetőleg alsónadrágos fotó legyen.

A jelentkezéseket 2010. augusztus 29-ig várjuk az info@frissmeleg.hu email-címre. Hírportálunk szerkesztősége ezután választ a jelentkezőkből, aki képviselheti a FrissMeleg-et a versenyen.

Reméljük ez egy új rendezvénysorozat kezdete lesz. Célunk, hogy ne a bulvármédia és a kereskedelmi televíziók show műsoraiban megismert LMBT személyek által alakítsanak ki képet a meleg világról - olvasható az Álompasi 2010 honlapján.

Fontos, hogy az itthoni meleg világ vállalkozói ráébredjenek - külföldön ennek már rég óta hagyománya van, hogy egy-egy szervezet kiemelkedően támogatja a versenyzőket. Külföldön a nem meleg cégek is támogatják a versenyeket, hiszen az LMBT célcsoport komoly vásárlóerőt képvisel és többségben összetartanak, ha jó célt szolgál egy projekt. Cél, hogy a meleg szépségversenyekről is pozitív képet alakítsunk ki.

A verseny gerincét az internet alkotja. Ismert hazai LMBT portálok indíthatnak versenyzőt, akik alapból részt vesznek a döntőben. A jelöltek bárhonnan jelentkezhetnek 18 éves kor felett Magyarországon belül, itt nem számít a testalkat, bőrszín, szexuális szerep. A versenyzőkre emelt díjas sms-ben lehet szavazni, hogy elkerüljük a bunda gyanúját, és hogy a befolyt pénzt is a nyertesekre tudjuk fordítani.

A versenyzők első körben egy arcképes és egy felsőtestes képet küldenek magukról, hogy adatlapot készíthessünk róluk. Rövid bemutatkozást írnak magukról és céljaikról. A jelentkezésre augusztustól van lehetőség, miközben már lehet szavazni is rájuk. A legtöbb 10 szavazatot kapók alkotják a döntősöket. Utána az erotika jegyében újabb képek készülnek róluk, a pozitív kép kialakítása érdekében. A döntőn egy négy tagú zsűri a közönség szavazatok alapján eldönti, kik alkalmasak a dobogóra.

A zsűriben helyett foglal Király Tamás divattervező, Varga Andi celeb - lemezlovas, Tequila a hazai transzvariette nívós alakja és rádiós műsorvezető. Később lesz egy LMBT sajtótájékoztató is, ahol kiderül, kik lettek a szerencsések. Szeptember végén veszi kezdetét az újabb őrület, ahol kiderül ki lesz 2010 Álompasija. A döntőt show és utána party kíséri.

Szabályzat

1. Az Álompasi 2010 Szépségverseny megrendezésének célja, hogy a www.alompasi2010.co.cc az LMBT honlapok látogatói megszavazzák a legígéretesebb fiúkat, akik közül az első 10 lehetőséget kap személyes bemutatkozásra egy fergeteges partyn. A díjak átadása is itt történik, a díjakról az esemény weboldalán lehet tájékozódni.

2. A szépségversenyre 18 és 40 év közötti melegek jelentkezhetnek a versenyszabályzat elfogadásával. Nevezni emailben lehet.

3. A jelentkezések előzetes moderálás után kerülnek ki az oldalra, a szerkesztők fenntartják a jogot, hogy jelen szabályzat megsértése esetén a jelentkezést bármikor elutasítsák és az adatokat töröljék.

4. A jelentkezéskor minimum három fotó feltöltése kötelező, amelyből egy csakis arckép lehet, maximum derékig. A második fotó lehetőleg egész alakos fotó legyen ruhában, a harmadik fotó lehetőleg alsónadrágos fotó legyen. A szexképeket töröljük! A versenyen kizárólag hiteles fotókkal lehet részt venni.

5. A jelentkezésre nincs nevezési díj. A szavazás 2010. 08. 10-én 0:00 órakor indul, mely 2010. 08. 31.-én 23:59:59-ig tart és nyilvános. Szavazni a weblapon a képekre emelt díjas sms-ben lehet. A versenyző pontszáma a képeire leadott szavazatok átlaga.

6. 2010. szeptember elején a legtöbb ponttal rendelkező 10 versenyző kerül meghívásra a partyra és a továbbiakban csak az ő képeikre lehet szavazni a második fordulóban. A szavazatokat ekkor nullázzuk és a további szavazás titkos. A győztes a döntőn a legnagyobb pontszámot elért versenyző, ekkor zárul a verseny.

7. A mellékletben felsorolt díjakat a verseny zárásakor megállapított pontszámok alapján osztjuk ki, melyeket csak személyesen a partyn lehet átvenni. A party időpontja a későbbiekben kerül kihirdetésre.

8. A szervezőbizottság fenntartja a versenykiírás és a részvételi szabályzat módosításának jogát. A szervezőbizottság továbbá fent tartja a jogot egyéb szavazási lehetőségek szervezésére.

9. A versenyzők tudomással vannak arról, hogy adtalapjuk, fényképeik a sajtóban megjelenhetnek.

Már garantált díjak:

1.helyezett:
- A Magnum Szauna jóvoltából fél évre szóló bérlet
- A Mystery Bár által három hónapra szóló 50 %-os kedvezmény 2 fő részére
- Party Liberty VIP belépés 2 fő részére

2.helyezett:
- A Magnum Szauna jóvoltából negyed évre szóló bérlet
- A Mystery Bár által három hónapra szóló 30 %-os kedvezmény 2 fő részére
- Party Liberty VIP belépés 2 fő részére

3.helyezett:
- A Magnum Szauna jóvoltából egy hónapra szóló bérlet
- A Mystery Bár által három hónapra szóló 10 %-os kedvezmény 2 fő részére
- Party Liberty VIP belépés 2 fő részére

Jegyvásárlás:

Hamarosan lehet venni, az ismert és kedvenc melegbarát kávézókban: 900 forintos áron, a helyszínen 1500 forintért:

Mystery: Bp., V., Nag ysándor J. u. 3. / ARANY JÁNOS U. METRÓNÁL
Bolondóra Kávézó: Bp., VI., Podmaniczky utca 5. / NYUGATI PU. METRÓNÁL
Habroló: Bp., V., Szép u. 1. / FERENCIEK TERE METRÓNÁL

KAPCSOLAT: alompasi2010@gmail.com

HONLAP: www.alompasi2010.co.cc

forrás és fotó: Álompasi 2010

2018. 09. 20. Csütörtök

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.