Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Álompasi 2010

Hazánkban 2005 óta kerülnek megrendezésre ,,SZÉPSÉGVERSENYEK" melegeknek. Ezúttal Marlon Xtravaganza és Csoportja az USA-ban honos minta alapján rendezi meg az ,,ÁLOMPASI 2010 SZÉPSÉGVERSENYT" . A díjazottak rang és elismerés mellett, értékes nyereményeket kapnak.

Legyél Te a frissmeleg.hu Álompasija!

Ha úgy érzed, te lehetnél a FrissMeleg Álompasija és képviselnéd hírportálunkat az Álompasi 2010 Szépségversenyen, akkor jelentkezz! A szépségversenyre 18 és 40 év közötti meleg férfiak jelentkezhetnek, s itt nem számít a testalkat, bőrszín vagy a szexuális szerep. A jelentkezéskor minimum három fotó elküldése kötelező, amelyből egy csakis arckép lehet, maximum derékig. A második fotó lehetőleg egész alakos fotó legyen ruhában, a harmadik fotó lehetőleg alsónadrágos fotó legyen.

A jelentkezéseket 2010. augusztus 29-ig várjuk az info@frissmeleg.hu email-címre. Hírportálunk szerkesztősége ezután választ a jelentkezőkből, aki képviselheti a FrissMeleg-et a versenyen.

Reméljük ez egy új rendezvénysorozat kezdete lesz. Célunk, hogy ne a bulvármédia és a kereskedelmi televíziók show műsoraiban megismert LMBT személyek által alakítsanak ki képet a meleg világról - olvasható az Álompasi 2010 honlapján.

Fontos, hogy az itthoni meleg világ vállalkozói ráébredjenek - külföldön ennek már rég óta hagyománya van, hogy egy-egy szervezet kiemelkedően támogatja a versenyzőket. Külföldön a nem meleg cégek is támogatják a versenyeket, hiszen az LMBT célcsoport komoly vásárlóerőt képvisel és többségben összetartanak, ha jó célt szolgál egy projekt. Cél, hogy a meleg szépségversenyekről is pozitív képet alakítsunk ki.

A verseny gerincét az internet alkotja. Ismert hazai LMBT portálok indíthatnak versenyzőt, akik alapból részt vesznek a döntőben. A jelöltek bárhonnan jelentkezhetnek 18 éves kor felett Magyarországon belül, itt nem számít a testalkat, bőrszín, szexuális szerep. A versenyzőkre emelt díjas sms-ben lehet szavazni, hogy elkerüljük a bunda gyanúját, és hogy a befolyt pénzt is a nyertesekre tudjuk fordítani.

A versenyzők első körben egy arcképes és egy felsőtestes képet küldenek magukról, hogy adatlapot készíthessünk róluk. Rövid bemutatkozást írnak magukról és céljaikról. A jelentkezésre augusztustól van lehetőség, miközben már lehet szavazni is rájuk. A legtöbb 10 szavazatot kapók alkotják a döntősöket. Utána az erotika jegyében újabb képek készülnek róluk, a pozitív kép kialakítása érdekében. A döntőn egy négy tagú zsűri a közönség szavazatok alapján eldönti, kik alkalmasak a dobogóra.

A zsűriben helyett foglal Király Tamás divattervező, Varga Andi celeb - lemezlovas, Tequila a hazai transzvariette nívós alakja és rádiós műsorvezető. Később lesz egy LMBT sajtótájékoztató is, ahol kiderül, kik lettek a szerencsések. Szeptember végén veszi kezdetét az újabb őrület, ahol kiderül ki lesz 2010 Álompasija. A döntőt show és utána party kíséri.

Szabályzat

1. Az Álompasi 2010 Szépségverseny megrendezésének célja, hogy a www.alompasi2010.co.cc az LMBT honlapok látogatói megszavazzák a legígéretesebb fiúkat, akik közül az első 10 lehetőséget kap személyes bemutatkozásra egy fergeteges partyn. A díjak átadása is itt történik, a díjakról az esemény weboldalán lehet tájékozódni.

2. A szépségversenyre 18 és 40 év közötti melegek jelentkezhetnek a versenyszabályzat elfogadásával. Nevezni emailben lehet.

3. A jelentkezések előzetes moderálás után kerülnek ki az oldalra, a szerkesztők fenntartják a jogot, hogy jelen szabályzat megsértése esetén a jelentkezést bármikor elutasítsák és az adatokat töröljék.

4. A jelentkezéskor minimum három fotó feltöltése kötelező, amelyből egy csakis arckép lehet, maximum derékig. A második fotó lehetőleg egész alakos fotó legyen ruhában, a harmadik fotó lehetőleg alsónadrágos fotó legyen. A szexképeket töröljük! A versenyen kizárólag hiteles fotókkal lehet részt venni.

5. A jelentkezésre nincs nevezési díj. A szavazás 2010. 08. 10-én 0:00 órakor indul, mely 2010. 08. 31.-én 23:59:59-ig tart és nyilvános. Szavazni a weblapon a képekre emelt díjas sms-ben lehet. A versenyző pontszáma a képeire leadott szavazatok átlaga.

6. 2010. szeptember elején a legtöbb ponttal rendelkező 10 versenyző kerül meghívásra a partyra és a továbbiakban csak az ő képeikre lehet szavazni a második fordulóban. A szavazatokat ekkor nullázzuk és a további szavazás titkos. A győztes a döntőn a legnagyobb pontszámot elért versenyző, ekkor zárul a verseny.

7. A mellékletben felsorolt díjakat a verseny zárásakor megállapított pontszámok alapján osztjuk ki, melyeket csak személyesen a partyn lehet átvenni. A party időpontja a későbbiekben kerül kihirdetésre.

8. A szervezőbizottság fenntartja a versenykiírás és a részvételi szabályzat módosításának jogát. A szervezőbizottság továbbá fent tartja a jogot egyéb szavazási lehetőségek szervezésére.

9. A versenyzők tudomással vannak arról, hogy adtalapjuk, fényképeik a sajtóban megjelenhetnek.

Már garantált díjak:

1.helyezett:
- A Magnum Szauna jóvoltából fél évre szóló bérlet
- A Mystery Bár által három hónapra szóló 50 %-os kedvezmény 2 fő részére
- Party Liberty VIP belépés 2 fő részére

2.helyezett:
- A Magnum Szauna jóvoltából negyed évre szóló bérlet
- A Mystery Bár által három hónapra szóló 30 %-os kedvezmény 2 fő részére
- Party Liberty VIP belépés 2 fő részére

3.helyezett:
- A Magnum Szauna jóvoltából egy hónapra szóló bérlet
- A Mystery Bár által három hónapra szóló 10 %-os kedvezmény 2 fő részére
- Party Liberty VIP belépés 2 fő részére

Jegyvásárlás:

Hamarosan lehet venni, az ismert és kedvenc melegbarát kávézókban: 900 forintos áron, a helyszínen 1500 forintért:

Mystery: Bp., V., Nag ysándor J. u. 3. / ARANY JÁNOS U. METRÓNÁL
Bolondóra Kávézó: Bp., VI., Podmaniczky utca 5. / NYUGATI PU. METRÓNÁL
Habroló: Bp., V., Szép u. 1. / FERENCIEK TERE METRÓNÁL

KAPCSOLAT: alompasi2010@gmail.com

HONLAP: www.alompasi2010.co.cc

forrás és fotó: Álompasi 2010

2020. 09. 08. Kedd

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.