Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Könyv John Travolta állítólagos melegségéről

Robert Randolph biográfia-író könyvet ír az egykor népszerű színészről, John Travoltáról – számolt be róla a National Enquirer magazin. A szerző ígéri, számos részletet árul el a színész magánéletéről, így házasságának álarca mögött játszott „homoszexuális kalandjairól” is.

Az író azt ígéri, az újság következő számában újabb „szörnyű titkot” fog felfedni. Állítása szerint Travolta nem csak meleg, hanem a szexnek valóságos megszállottja. „Nincs kétségem afelől, hogy Travolta igazából a szex rabja, a szex megszállottja” – fogalmazott az író. – „Sok embertől van információm, akik vagy maguk is szexeltek vele, vagy látták, ahogyan azt teszi fiúkkal a fürdőkben, szaunákban és öltözőkben – igen, bárhol. Annyi emailt kaptam, hogy ezek alapján írni fogok egy könyvet, az anyag hozzá már több mint elég.” Állítása szerint az eddigi „tanúvallomások” szerint egyértelműen megállapítható, hogy Travoltának már több mint ötven férfival volt szexuális kapcsolata.

Egy ideje már keringenek pletykák Travolta melegségéről. Egy neve elhallgatását kérő ismerős, a család „barátja” azt nyilatkozta, hogy a Travolta-család és a színész barátai tartanak attól, hogy a homoszexualitásáról szóló pletykák újabb hulláma miatt felesége – Kelly Preston – azon gondolkozik, hogy elváljon férjétől, s már nem az első alkalommal kerül ez komolyan szóba. „Mindez valóságos kínzás Kelly-nek” – véli a megszólaló. „Kelly most egy egészséges babát szeretne, és azt gondolom, minden, ami most történik, pusztító neki érzelmi szempontból”.

fotó: gay.ru

GayBatman

2020. 08. 08. Szombat

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.