Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Robbie Williams meleg gyereket akar

A minap megházasodott brit énekes egy ausztrál rádiónak adott interjújában nemrég azt nyilatkozta, hogy legszívesebben egy meleg fiút illetve leszbikus lányt szeretne gyerekének. Amikor a riporter megkérdezte, hogy milyen nemű utódot szeretnének, Williams így válaszolt:

"Nem számít, hogy fiú lesz-e vagy lány, az a fontos, hogy meleg legyen!" Felesége, Ayda Field török-amerikai színésznő az ügy kapcsán annyit nyilatkozott: "Először Robbie-nak kell fölnőnie, aztán majd nekiállhatunk az új Williams-ek gyártásának."

Robbie Williams mindig is nyitott volt a meleg témákra; például a nemrégiben megjelent Gary Barlow-val énekelt duójának, a Shame-nek a videoklipje hangulatában kísértetiesen emlékeztet A túl a barátságon című film képsoraira.

fotó: gay.nl

Langer Ármin


Az énekes-sztár 2005-ben még simán viccelt állítólagos melegségével kapcsolatban. Akkori párizsi koncertjén például a színpadon állva jelentette be, hogy meleg, sőt tartós párkapcsolatban él barátjával és lakótársával, Jonathan Wilkesszel. Nemsokkal később pedig nyilatkozott az Attitude nevű brit melegmagazinnak arról, hogy ha meleg lenne, a Blue tinipopcsapat tagjával, Lee Ryannel jönne össze szívesen. "Lee pont úgy néz ki, mint egy meleg telefonszexvonal hirdetése" - fogalmazott Williams a lapnak. Szóvivője másnap bejelentette, a popsztár csak tréfált. (forrás: velvet.hu - archív)

2020. 08. 05. Szerda

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.