Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Betty White támogatja a melegházasságot

A veterán színésznő, Betty White a Parade magazinnak (s egyben annak címlapján szerepelve) nyilatkozta azt, hogy támogatja a melegek házasságát. S nem is érti, hogy mindezt miért ellenzik olyan sokan. Az idén 88 esztendős színésznő a Golden Girls és a The Mary Tyler Moore Show sztárja volt egykoron.

Betty White a Parade magazin legújabb számában megjelenő interjúban kifejti: „Nem érdekel, ki kivel fekszik le. Ha egy pár már együtt van jó ideje, – és vannak meleg kapcsolatok, amelyek szilárdabbak, mint néhány heteroszexuális is – azt hiszem, az rendben van, ha ők is házasodni akarnak”. S hozzá tette: „Nem tudom, hogy az emberek hogyan lehetnek ennyire valami ellen. Foglalkozzanak a maguk dolgával, vigyázzanak magukra, s ne aggódjanak mások miatt annyira”.

A sztár hozzátette: ezt ő heteróként gondolja így. Betty White saját elmondása szerint mindig is szerette az idősebb férfiakat, ők csak még vonzóbbak voltak a számára. Mindig is élvezte a férfiak társaságát, ez így volt és mindig így is lesz.

Betty White amerikai színésznő 1922. január 17-én született Illinois államban. A kiváló komika hosszú ideig volt különféle játék-show-k házigazdája is. Karrierje során 20 alkalommal jelölték Emmy-díjra, melyből hét alkalommal nyert is. Legismertebb sorozata az 1985-től 1992-ig futó The Golden Girls volt, melyért négy alkalommal is jelölték Golden Globe-ra. A sorozat négy idősebb nőről szólt, akik Miamiban töltik nyugdíjas éveiket. White közülük Rose Nylund karakterét alakította.

fotó: pinknews.co.uk

Hanzli Péter

2020. 08. 08. Szombat

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.