Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Ricky Martin mindent elárul

Előbújása után először adott interjút a latin szuper sztár. Ricky Martin – Oprah Winfrey műsorában nyilatkozva – mindenről lerántotta a leplet, beszélt az apaságról, a családjáról, az önelfogadásról, az előbújás nehézségeiről és a közelmúltban történt tragikus meleg tini öngyilkosságokról is. Nézzétek meg a videót, mely angolul értő olvasóinknak lehet érdekes.

 

Terveink szerint hamarosan a beszélgetés kivonatos verzióját is közöljük!

David Boklund

Kapcsolódó cikkeink:

Ricky Martin meleg!

2020. 08. 05. Szerda

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.