Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Mankini – az új fürdőruha divat?

A Borat című filmből már megismert férfi fürdőruhafazon a 2011-es nyári divatbemutatókon ismét előkerült: Alexander McQueen és Armani is trikiniben küldte kifutóra férfi modelljeit – írja egy amerikai divatoldal, a trenddelacreme.com. A ruhadarabnak még nincsen magyar neve, ám lehet, hogy nem is nagyon lesz...

A meghökkentő fürdőruha egyelőre még nem bukkant fel a Balaton-parton (mondjuk most elég hideg is lenne hozzá), ám a Neten már rendelhető – potom 57 dollárért (12.200 forint). Következzék néhány fotó, hátha valakinek megjön hozzá a kedve a nyárra…

fotók: trenddelacreme.com

GayBatman

2020. 08. 08. Szombat

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.