Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Ösztrosokk decemberi programajánló és januári előzetes

Az év végére és elejére sem maradnak buli nélkül a lányok. December 30-án Ösztrosokk Bónusz ELŐSZILVESZTER vegyes buli lesz, három teremmel a megújult Living Roomban. 2011. január 15-én pedig új helyszínen kerül megrendezésre az Ösztrosokk leszbikus buli.

Ösztrosokk Bónusz ELŐSZILVESZTER vegyes buli 3 teremmel december 30-án

Club dance, retro disco, karaoke, éjféli Capoeira bemutató, 3 féle italakció, mindez a megújult Living Roomban, az Astoriánál.

Az évek óta hagyománnyá vált Ösztrosokk Bónusz Előszilvesztert – mily meglepő – idén is december 30-án tartjuk, este 10 órától. Helyszín a színes-szagos, frissen felújított Living Room, a belváros szívében (1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 17. – az Astoriánál) ahol 2+1 teremmel (club dance, retro disco, karaoke) és éjféli Capoeira bemutatóval várunk.

A buli vegyes, a belépés leszbikusoknak és bárminemű barátaiknak is megengedett 1400 ft ellenében.

Italakciók az este folyamán: Vodkanarancs 400; Gin-Tonic 600; 2 Tequila 600

Ösztrosokk buli január 15-én új helyszínen

2 táncteremmel és sok elbújós, leülős kisteremmel várunk este 10-től.

Labyrinth Budapest  (1051 Bajcsy-Zs. ut 18.; a Bazilika mellett).

Ha január 10-ig lájkolsz minket Facebook-on, a januári bulinkra belépőt nyerhetsz: 5 jegyet sorsolunk ki a lájkolók között.

Kellemes ünnepeket és tartalmas évvégét kívánunk!

www.osztrosokk.hu

 

forrás és kép: Ösztrosokk

2020. 08. 05. Szerda

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.