Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Ösztrosokk leszbikus buli január 15-én és február 12-én ÚJ HELYSZÍNEN

2 táncteremmel és sok elbújós, leülős kisteremmel várunk este 10-től vadiúj helyen, a Bazilika mellett egy nagyon hangulatos, zegzugos pincelabirintusban. Egy nagyteremben Club Dance, egy másikban Retro Disco. Italakciók hamarosan. Belépés csak nőknek, 1200 Ft-ért.

Helyszín:

Labyrinth Budapest
1051 Bajcsy-Zs. ut 18.
Budapest, Hungary
***************
Ha január 10-ig lájkolsz minket Facebook-on, a januári bulinkra belépőt nyerhetsz: 5 jegyet sorsolunk ki a lájkolók között.
***************
Február 26-án szombaton Labrisz-Ösztrosokk farsangi mulatság a megújult Living Roomban. Részletek hamarosan!

Bővebb információk: www.osztrosokk.hu

forrás: Ösztrosokk

2020. 08. 05. Szerda

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.