Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Kondicionáló torna, gerinctorna és jóga LMBT embereknek

2010. októberében indult el a kondicionáló torna és a gerinctorna szakképzett testnevelő irányításával. A gerinctorna edzések oldott, zenés órák. A gerincferdülések felderítése után nagy hangsúlyt kap a törzs izomzatának erősítése és nyújtása. A tartásjavítást gerincmobilizációs gyakorlatok is segítik.  Az edzések hétfőnként vannak 19h-20h óráig.

A részvételi díj alkalmanként 500ft. Jelentkezni a gerinccsajtorna@gmail.com címen lehet.

A kondicionáló edzéseken állóképesség fejlesztés, zsírégetés és erősítés zajlik különböző izomcsoportokra (kar-, láb-, törzs-, farizom). Az edzéseket sportszerek használata ill. az eltérő edzésformák (pl. köredzés) színesítik. Várom azokat az embereket, akik mindennapi életükben hatékonyabbak, nagyobb munkabírásúak szeretnének lenni, egészségesebben szeretnének élni.

Az edzések szerdánként vannak 18:45h-19:45h-ig. A részvételi díj alkalmanként 500ft Jelentkezni gerinccsajtorna@gmail.com címen lehet.

Hatha jóga: A jóga út a test és a szellem felemelkedéséhez, fizikai és mentális gyakorlatokon keresztül. Relaxálás, mely mindenki számára hasznos egy nehéz nap után. A jógaóra ehhez adja a megfelelő hangulatot, zenét, fényeket. A hatha jóga jótékonyan hat a gerinc problémákra, javítja a tartást, harmonizál és energetizál.
Érdeklődni februártól lehet a gerinccsajtorna@gmail.com címen.

forrás és kép: Gerinc Csajtorna

2020. 08. 05. Szerda

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.