Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

JUICY - Februárban is

A Juicy Budapest rendszeres partyja a meleg fiúknak és barátaiknak. Második bulinkat a Valentin nap alkalmából rendezzük meg. Helyszín természetesen az E-Klub a Népligetben. A nagyobbik teremben vokál house, a kisebbikben sokak kérésére retro buli, a lounge-ban pedig chill-out zenét hallgatva pihenhetsz meg két tánc között.

Lesznek meglepetés műsorok is travikkal, go-go táncosokkal és vokál énekessel.

Időpont: 2011. február 19. (szombat), 22.00 - 06.00

Helyszín: Diesel Arena (a volt E-Klub, a Népligetben; Népliget út 2.)

A klub az Üllői út és a Könyves Kálmán Körút sarkán található, a planetárium jobb oldalán.

Tömegközlekedés: A klub pár perc gyalog a Népliget megállótól, mely metróval, villamossal, busszal, éjszakai busszal elérhető.

Jegyek Árai:

1000 Ft - éjfél előtt
2000 Ft - éjfél után
1500 Ft - elővételben

 

Kapható:

Blackdream
Café &
Club 93
Habroló
Magnum Sauna

Bővebben a honlapon: www.juicy-budapest.hu

2020. 08. 05. Szerda

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.