Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

„Bemelegedett” gyógyszereitől a francia férfi

A Parkinson-kóros Didier Jambart homoszex- és hazárdjátékfüggő. Állítása szerint azonban ez mind a betegségére szedett gyógyszereknek a következménye. Most e két újonnan kialakult függőségért a gyógyszert előállító GlaxoSmithKline céget okolja: perre ment, 450 000 eurót követelve. Kíváncsian várjuk a folytatást...

Az 51 éves férfi ügyvédei szerint védencük 2003-tól kezdve gyökeresen megváltozott: ez egybeesik azzal az időponttal, amióta a tablettákat szedi. Monsieur Jambart állítása szerint azóta ki se tud mozdulni a játékbarlangokból, ahol az idők során családja minden megtakarított pénzét elvesztette.

Ezzel párhuzamosan az interneten pucér fotókat jelentetett meg magáról. Ennek a kockázatos lépésnek a következményeként megerőszakolták.

Rendhagyó magatartásával 2005-ben hagyott fel: egyidőben azzal, hogy leszokott a gyógyszerről. Most a férfi 450 000 eurónyi kártérítést követel a GlaxoSmithKline-tól és az ideggyógyászától. Állítólag az általa fogyasztott gyógyszer, a Requip már évek óta ismert különös mellékhatásairól.

fotó: bevezetem.hu

Langer Ármin

 

2020. 08. 08. Szombat

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.