Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Mitől light a „Confetti light”?

Mert a buli előtt 21.00 órától egyedi koncertet, sztárfellépőt vagy show műsort láthattok, miközben akár meg is vacsorázhattok. Az italok árát is lájtosan mérjük, mert egy áráért kettőt kaptok a műsor alatt, az igazi Confetti buli kezdetéig. Keressétek a Confetti light-ot minden hónap második péntekén az Orfeumban.

Confetti light műsorváltozás!

02.11: Rácz Kati will survive!

03.11: Madonna Maraton reload!

Technikai okok miatt a két program helyet cserél.

Műsor 21 órától. Confetti 23 órától!

Italfogyasztás Happy Hour a műsor alatt: egyet fizetsz, kettőt ihatsz!

Belépő 1500 Ft

forrás: Confetti

2020. 08. 05. Szerda

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.