Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Megalakult az Atlasz Squash Club

FELHÍVÁS! A szervezők várják lelkes kezdő, türelmes középhaladó és harcias haladó fiúk és lányok jelentkezését! Jelentkezhetsz egyedül is vagy a pároddal, melegként és melegbarátként egyaránt! A lényeg, hogy szeresd a labdát! Az edzéseket egyelőre edző nélkül tartják a maguk szórakoztatására.

Az azonos szinten labdázó párosok váltani szokták egymást, de persze ha valaki ragaszkodik saját játékostársához, arra is van lehetőség. Egy, illetve két órás edzéseket/játékokat tartanak; igény esetén edzőt is hívnak, csoportedzéseket is tartanak.

Hetente egyszer labdáznak, szombat délutánonként 16 órától a Mammut Squash Club-ban (Mammut I., 4. emelet). A játék előtt negyed órával célszerű megérkezni (átöltözés, bemelegítés)! Edzés után a Club szaunáját a játékosok ingyen használhatják.

Az edzések nem mondhatók drágának, hiszen egy alkalom Atlasz tagoknak csupán 1000 Ft/óra, külsősöknek 1200 Ft/óra! Atlasz tagoknak igény esetén ütőt és labdát is adnak, ha otthon felejtené, külsősöknek a terem tulajdonosától van lehetőségük bérelni. Az Atlasz tagság éves díja 5000 Ft.

Ha még sohasem játszottál és kíváncsi vagy, menj el és nézd meg őket! Ha még nincs ütőd és labdád, ez se legyen akadály, a szervezők adnak neked, hogy kipróbálhasd magad!

A játékon való részvétel előzetes jelentkezés alapján történik. Nem kell mást tenned, csak küldj egy levelet a fallabda@atlaszsport.hu e-mail címre.

A szakosztályról további tájékoztatást és infókat az Atlasz honlapján találhatsz!

forrás: Atlasz Squash Club

2020. 08. 10. Hétfő

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.