Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Labrisz/Ösztrosokk Farsang helyszínváltozás

1. Epilógus a február 12-ei bulihoz

Először is a február 12-i Ösztrosokk buliról szeretnénk szólni. Mint tudjátok, Budapest éjszakai élete a West Balkánban történt tragédia óta fenekestül felfordult. A szombati bulinkat megelőző órákban olyan helyzet állt elő, hogy az utolsó pillanatban választás elé kerültünk: lefújjuk a bulit vagy egy másik helyszínen rendezzük meg. Az általunk kisebbik rossznak ítélt megoldást választottuk és helyszínt váltottunk. A Facebook oldalunkon és soronkívüli hírlevélben igyekeztünk minél többeteket értesíteni a változásról, és azokat, akiket már nem értünk el időben, az eredeti helyszínen tájékoztattuk. Minden ebből adódó kellemetlenségért elnézéseteket kérjük, és nagyon köszönjük a részvételét annak a szép számú közönségnek, aki a rögtönzött helyszínen velünk bulizott.

2. Labrisz/Ösztrosokk Farsang '11 -- HELYSZÍNVÁLTOZÁS

A február 26-ai Labrisz/Ösztrosokk Farsang meghirdetett helyszíne, a Living Room az elmúlt hetekben létbizonytalanságba került. A farsangi bulit ezért a Kashmir Undergroundban rendezzük meg (Bp. IX. Ferenc krt 19.), ahol a két héttel ezelőtti fiaskó óta minden akadály elhárult a szabályszerű nyitvatartás útjából.

Labrisz/Ösztrosokk Farsang '11

2011. február 26-án a Kashmir Undergroundban 22-től minimum 5-ig, csak nőknek

A Labrisz Egyesület és az Ösztrosokk 2011-ben is együtt kíván tölteni Veled egy görbe szombat estét a gazdag néphagyományokra épülő farsangi időszak alkalmából.

Saját néphagyományainknak megfelelően 3 teremben mulatunk, klubslágerek, retro és karaoke témájú termekben. Fél 12-kor a színpadot ellepik a szemérmetlen szaffikus szirének, kiknek kollektív neve Pink Csikk. Őket forró nyomon követi dalaival az észvesztő Karinthy Vera, a szexi-foxi Böhm Aranka és a vágott koponyájú Frigyes író dédunokája. Ízelítő Vera hangjából:

http://www.youtube.com/watch?v=zn_D5O0fibU

Mi feldíszítjük a helyet, Te pedig érkezz jelmezben, mert így lesz jó mindenkinek, ráadásul díjat is kaphatsz érte!

Italakciók:
Finlandia + üditő 500 Ft
Üveg Soproni 350 Ft

Kashmir Underground
Cím: Budapest IX., Ferenc körút 19.
Idő: 2011. február 26. 22–05
Belépő: 1200 HUF

www.osztrosokk.hu; www.labrisz.hu

 

forrás: Ösztrosokk

2020. 08. 05. Szerda

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.