Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Ösztrosokk leszbikus buli március 12-én a Kashmir Undergroundban

Mozgásban az Ösztrosokk, figyeld a helyszínt! Március 12-én a Bp. IX. Ferenc krt 19. alatti Kashmir Undergroundban találkozunk. A Mester utca 4/6 villamos megállónál, a Swing hotel mellett - bejárat az üvegajtón, a fitness terem felé. A klub most nyílik, nagyon igényes belső kialakítással, kényelmes terekkel és rengeteg WC-vel :)

Képek fellelhetők az Ösztrosokk oldalán és a Facebookon.

2 tánctér Club Dance, Retro Disco
Italakció Finlandia vodka + narancs/tonik 500 Ft
Belépés csak nőknek, 1200 Ft-ért.

Kashmir Underground
Bp. 1092 Ferenc krt 19.

KÖVETKEZŐ BULI

Március 26 Ösztrosokk Relive 25+ és barátaiknak a Grundon Barcsay Jenő Emlékzenekar koncerttel (Bp. 1081 Nagytemplom u. 30).

Nyolc éve kezdtük, sokmindent láttunk, sokmindenkit megismertünk, sokféle zenét játszottunk. Szeretjük, ahol tartunk, de örömmel gondolunk vissza a kezdetekre, a barátokra és majdnem barátokra (és szerelmekre :)), akik hosszabb-rövidebb ideig hűségesek voltak hozzánk. Ez a buli elsősorban nekik, nektek szól, akikkel egymás történetének részei vagyunk.

Március 26-án a Grundon egyetlen kibővített tánctéren várunk titeket, és az elmúlt 8+ év általunk legtöbbet játszott klub- és retro slágereivel készülünk. 11-kor fellépőnk a Barcsay Jenő Emlékzenekar, akik jelen és múlt közkedvelt táncdalaiból válogatnak (pl. Lady Gaga, Madonna, Abba, Bon Jovi), szem, fül és egyéb, előre meg nem határozott érzékszervek számára egyaránt kellemes élményt okozva. Többet róluk itt találsz: http://barcsayzenekar.hu/

Italakciók:
Chupito (Captain Morgan Spiced Rum shot + gyömbér + lime) 350
Soproni korsó 350
Tatanka (Zubrowka vodka + almalé) 600

Belépő: 1200 HUF
Kapunyitás: 22:00 (érkezz időben, hogy beférj)

Grund bár
VIII. Nagytemplom utca 30.
http://www.agrund.hu/grund_bar

www.osztrosokk.hu

forrás: Ösztrosokk

2020. 08. 08. Szombat

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.