Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Friends of Pride #2 - LATIN NIGHT FEVER party

A legnagyobb latin parti, melyet valaha is megrendeztek a hazai melegéletben! A nagy sikert aratott Friends of Pride partisorozat következő bulija az Alterego Clubban (VI. ker. Dessewffy utca 33.) lesz, 2011. március 25-én, pénteken! Latin Night Fever! Vérpezsdítő zenével, tánccal és igazi latin show-val várunk szeretettel mindenkit! A belépő egy részével a fesztivált támogatod!

A különleges esemény alkalmából tequila akció!

Belépő éjfélig: 1000 Ft
Éjfél után: 1500 Ft
Műsorkezdés: 00:30

Számítunk Rád is!

2011. március 25., 22:00 - március 26., 5:00

Alterego Club
Dessewffy utca 33.
Budapest, Hungary

2020. 08. 05. Szerda

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.