Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Nem a méret a lényeg, de…

A Targetmap nevű honlap nemrég előállt egy, a topográfusok által eddig méltánytalanul mellőzött témával: elkészítették a térképet, melyen megtekinthetőek országok szerinti lebontásban a különböző népek átlagos péniszméretei. Sztereotíp, de a mongoloidoké rövidebb, míg az afrikanoidoké hosszabb stb… S végre a magyarok az élmezőnyben vannak!

Az első helyen 17,93 centiméterrel a kongóiak végeztek, a sereghajtók a koreaiak a maguk diszkrét 9,66 centijével. A legnagyobb teljesítményt Kelet-Ázsiában a kínaiak nyújtják (biztos sokat nyújtották), a legszerényebb afrikaiak pedig a 13,39 cm-es etiópok.

Latin-Amerikában Ecuador a listavezető (17,59 cm), az ezüstérmes Kolumbia 17,03 ponttal. Az Európán kívüli angolszászok alulteljesítettek, Ausztrália csak 13,1 cm-t, Észak-Amerika pusztán 12,9 cm-t produkált.

Az öreg kontinensen már szebb a helyzet, a hollandok (15,87) például nagyon büszkék lehetnek arra a pár pluszmilliméterre, amivel fölülmúlják a belgákat. S nem fogjátok kitalálni, kik rendelkeznek Európában a legméretesebb kékeresekkel: mi, Magyarország büszke fiai (16,51). (Ezek után remélhetőleg megnövekszik a magyarországi meleg turizmus.) A románoknak meg őszinte részvétünk azért a nyomorult 12 centiért…

Az adatok hátteréül különböző kutatások szolgálnak, amikkel csak egy bibi van: egyes országokban (pl. Magyarország) bevallásos módon hozták ki a számot, míg máshol (pl. az előbb lealázott Romániában) mérésre alapoztak.

A térkép ide kattintva érhető el. Jó okulást hozzá! 

Lassan elérek a 150. cikkemhez, de eddigi frissmeleges pályafutásom során ennél többet még nem nevettem egy írás elkészítése közben.

fotó: trexpert.hu

Langer Ármin

2020. 08. 08. Szombat

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.