Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Friends of Pride #3 - Fashion Night

Randizz, bulizz, és közben nézz divatbemutatót a Capella Caféban! Mi megígérjük, hogy ezúttal is feledhetetlen programmal szórakoztatunk Titeket! Rapid randival kezdünk, fiúknak és lányoknak is, melynek részleteit hamarosan közzétesszük. A belépő a résztvevőknek csak 500,- Ft, mely az este további részére, a divatbemutatóra és a partira is érvényes. Időpont: 2011. április 16. HELYSZÍNVÁLTOZÁS

Helyszín: Capella Café (Budapest, V. ker., Belgrád rakpart 23.)

Belépő: 1000,- Ft, kivéve a rapid randizóknak

Programok:

20:00 Rapid randi (részletek később) --- 500,- Ft (a résztvevők jegye érvényes a bulira is). Jelentkezni a rapidrandi@budapestpride.hu email-címen lehet!

22:00: Party

00:00: Divatbemutató

02:00: Travi show

A belépő egy részével a Budapest Pride-ot támogatod!


Let's date and party, and watch a fabulous fashion show in the re-opening Adonis Club! We promise you unforgettable programs again! We start with speed dating, for girls and guys, too! More informations about it will be available soon! The entrance for these participants is 500 HUF, which is valid for the other parts of the night!

Everyone is welcome!

Date: 16. 04. 2011.

Venue: Capella Cafe (Budapest, 5th district, Belgrad quay 23.)

Entrance fee: 1000 HUF, except from the speed daters

Programs:
08:00 pm Speed Dating (details later) --- 500 HUF (valid for the whole night)

10:00 pm: Party

Midnight: Fashion Show

2:00 am: Drag Queen Show

You support the Budapest Pride with a part of the entrance fee!

forrás: Budapest Pride


2020. 08. 05. Szerda

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.