Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

A meleg párkapcsolatokról a melegvagyok.hu-n

A melegekre (is) vonatkozó párkapcsolati buktatókról beszélget Milán, a Szimpozion Egyesület videoblog sorozatának 9. részében a téma két szakértőjével, Csillával és Krisztiánnal, akik párkapcsolati tréninget szerveznek meleg pároknak. Az egyesület honlapján egyébként a videoblog sorozat korábbi felvételei is megtekinthetőek.

A "Meleg szemmel" videoblog sorozat azzal a céllal jött létre, hogy a melegség témáját járja körül, különböző nézőpontokból és részterületeken. Az első videó például arról szólt, hogy megmerjük-e fogni párunk kezét az utcán. Később a két állandó szereplő, Milán és Zsolt beszélgettek a legfontosabb LMBT-fogalmakról, a leggyakoribb tévhitekről, a gaydarról és arról is, hogy létezik-e meleg életvitel. Bemutatták a tavalyi Budapest Pride-reklámfilm kulisszatitkait (melynek egyébként egyik szereplője Milán volt), s elbeszélgettek Gazsival a Vándormások túracsoportról és Virág Zsolttal a Szimpozion (volt Pocok) Klubbról is.

A videoblog sorozat összes epizódja megtekinthető a melegvagyok.hu oldalon. Minden szombaton új epizód!

Hanzli Péter

2020. 08. 08. Szombat

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.