Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

HIV-szűrés Tatabányán

Tatabányán, a Szent Borbála Kórház drogambulanciáján a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve 2011. augusztus 24-től HIV/AIDS szűrési és tanácsadási feladatok ellátásába kezdett.

A tatabányán megkezdett HIV-szűrés hetente egy alkalommal szerdán 14 és 16 óra között lehet igénybe venni. A szűrés helyszíne: Szent Borbála Kórház, drogambulancia rendelő, Tatabánya, Dózsa György út 77.

A mindenki számára ingyenesen elérhető szolgáltatás anonim. Ezt az igényt a szűrőhelyen jelezni kell. A szűrés alkalmával tanácsadásra van lehetőség. A szűréshez beutaló nem szükséges.

A szűréssel kapcsolatban a következő telefonszámon lehet érdeklődni: 06-34-522-525.
 

2020. 08. 05. Szerda

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.