Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Apa, meleg vagyok!

Ez a pillanat mindannyiunknál közös, csak mi tudjuk milyen az, amikor családunknak el kell mondani akár évtizedekig titkolt titkunkat. Tudjuk azt is, milyen, mikor ez a kő leesik a szívünkről.

Tegnap volt az utolsó nap, amikor az úgynevezett Dont Ask, Dont Tell törvény érvényben volt. Az ez a törvény, amely megtiltotta az amerikai katonáknak, hogy nyíltan felvállalják hovatartozásukat. Ez a bátor katona megragadta az alkalmat, felhívta apját és elmondta neki, hogy meleg, amit élőben be is játszott.

David Boklund

2020. 07. 12. Vasárnap

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.