where is the best to buy cheap essays online buy paper bags for sweets cover letter for customer sales representative essay on internet services what is the best essay writing company pinellas county schools homework helpline big should i underline my title in an essay self help is the best help essay writing nc state personal statement helper writing college papers for cash big y homework helpline horse link ap world history compare and contrast essay help write essay my childhood days college essay help massachusetts registry

Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Mégis vannak melegek Iránban

Ahmedinezsádnak nincs igaza: mégis vannak melegek Iránban. Legalábbis ez derül ki egy iráni meleg gondolatait közvetítő videóból, mely szeptember 13-án került fel a YouTube-ra.

Az iráni férfi a videóban arról is beszél, hogy homoszexuális, biszexuális, transznemű, transzszexuális, interszexuális és queer emberek, a „szivárvány közösség” tagjaiként határok nélkül léteznek, így a világ minden országában fellelhetők. A férfi leszögezi: a közösség tagjai „egymás mellett állnak”, s mindet megtesznek a „heteroszexualitás és a patriarchátus kötelező ideológiája” ellen.

A videó egyébként az idei Nemzetközi Homofóbia- és Transzfóbiaellenes Világnap hatására indult kampánykeretében készült és került fel az Internetre.

David Boklund - GayBatman

2018. 10. 20. Szombat

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.