where is the best to buy cheap essays online buy paper bags for sweets cover letter for customer sales representative essay on internet services what is the best essay writing company pinellas county schools homework helpline big should i underline my title in an essay self help is the best help essay writing nc state personal statement helper writing college papers for cash big y homework helpline horse link ap world history compare and contrast essay help write essay my childhood days college essay help massachusetts registry

Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Ne légy láthatatlan!

A Queer Kiadó „Ne légy láthatatlan!” irodalmi- és grafikai pályázatának célja, hogy előmozdítsa a homoszexuális közösségek kulturális tevékenységét, és megfelelő kereteket biztosítson ilyen tematikájú mművészeti munkák megjelentetésére. Szellemiségének lényege a tolerancia, a kreativitás és a nyitottság. Hisszük, hogy a „másság” legalább annyiban „azonosság”, és tudjuk, hogy a nyílt kommunikációs terekben indulhat meg igazi társadalmi párbeszéd.

Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel!

 

 

„Ne légy láthatatlan!”

A www.queerkiado.hu irodalmi és grafikai pályázatot hirdet leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű témában.

A pályázatra olyan pályamunkákat várunk, melyek egyéni megközelítésükkel hozzájárulnak egy sokoldalú látásmód megteremtéséhez a tolerancia jegyében.

Beküldési határidő: 2012. április 20.

Prózapályázat

Egy alkotó maximum három novellával pályázhat.

A beküldött prózamunkák terjedelme maximum 10 000 leütés.

A műveket Word formátumban kell a queerkiado@gmail.com elektronikus levélcímre elküldeni.

A pályaművek előtt minden esetben fel kell tüntetni a szerző nevét (esetlegesen írói álnevét) és e-mail címét.

A beérkezett pályamunkákra visszaigazoló e-mailt küldünk.

Kérésre az eredményhirdetés után rövid értékelő véleményt adunk.

Díjazás: A kiválasztott novellák megjelenési lehetőséget kapnak egy prózaantológiában, amely az eredményhirdetés után egy hónapon belül kiadásra kerül. Az első három helyezett és a különdíjas számára külön felolvasóestet biztosítunk. Az első három helyezett ajándékpéldányt kap.

Eredményhirdetés május 7-én, az eredményről e-mailben értesítjük a résztvevőket. A nyertes pályamunka címe és szerzője a www.queerkiado.hu honlapon és a Facebook oldalon („Ne légy láthatatlan”) is olvasható lesz.

A beküldött pályázatok csak kitöltött adatlappal és a felhasználási szerződés aláírásával együtt érvényesek, melyeket kérünk szintén e-mailben csatolni. A dokumentumok letölthetők a www.queerkiado.hu honlapról.

Grafikai pályázat

A grafikai pályázatra olyan fekete-fehér grafikai alkotásokat várunk, melyek egyedi és kreatív formában reflektálnak a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű témára.
Maximum három alkotással lehet pályázni. A képek esetén kérjük a minél nagyobb felbontást, valamint a fájlnévben és a levélben egyaránt feltüntetni a kép(ek) címét.

Díjazás: A nyertes grafikai alkotás adja a prózaantológia borítóját, ezáltal reprezentálja a kötetet. A nyertes ajándékpéldányt kap. A további kiváló munkákból belső illusztrációt állítunk össze. A legjobb képekből a könyvbemutatón kiállítást rendezünk.

Eredményhirdetés május 7-én, az eredményről e-mailben értesítjük a résztvevőket. A nyertes pályamunka címe és szerzője a www.queerkiado.hu honlapon és a Facebook oldalon („Ne légy láthatatlan”) is olvasható lesz.

A beküldött pályázatok csak kitöltött adatlappal és a felhasználási szerződés aláírásával együtt érvényesek, melyeket kérünk szintén e-mailben csatolni. A dokumentumok letölthetők a www.queerkiado.hu honlapról.

Teljes diszkréció: A pályázat kiírói a birtokukba jutott személyes adatokat, információkat egyértelmű felhatalmazás nélkül, harmadik félnek nem továbbítják, kizárólag a pályázattal kapcsolatos kommunikációra használják fel.

forrás: Queer Kiadó

 
2018. 09. 20. Csütörtök

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.