Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Új szolgáltatás a Háttér honlapján: programajánló

A Háttér Társaság a Melegekért honlapján (www.hatter.hu) ismét elérhetővé tettük programajánlónkat, mely tartalmazza a magyarországi LMBT-szervezetek, csoportok programjait, meleg témájú kulturális és közösségi rendezvényeket és – későbbiekben – az LMBT témájú tévéműsorok adatbázisát is, naptár formátumban.

Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel!

 

 

Minden program esetében megtaláljátok annak pontos időpontját, helyszínét, a program szöveges leírását, programsorozat esetén a programsorozat ismertetését, és ha elérhető, a program plakátját is.

Hogy biztosan ne maradj le egyetlen eseményről sem, lehetőséged van a programot közvetlenül hozzáadnod saját Google-naptáradhoz. Ehhez nem kell mást tenned, mint a program címe alatti mező jobb oldalán található Hozzáadás a Google Naptárhoz ikonra kattintani. A teljes programnaptárra is feliratkozhatsz a Google Naptár vagy más naptárprogram segítségével, ha a programnaptár oldalon az Exportálás gombra kattintasz.

A programajánló elérhető a www.hatter.hu/programnaptar oldalon.

Ha úgy gondolod, hogy vannak olyan programjaitok, melyek érdekelhetnék a hazai LMBT közösséget, azokat közvetlenül elküldhetitek nekünk a programajanlo@hatter.hu címre.

Egyben keresünk olyan önkénteseket, akik vállalnák LMBT témájú televíziós és moziműsorok, színházi programok feldolgozását honlapunk programajánlója számára. A jelentkezéseket a hatter@hatter.hu címre várjuk.

forrás: hatter.hu

 
2020. 08. 10. Hétfő

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.