Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Vezess műhelybeszélgetést, fórumot, vitát a Budapest Pride-on!

A Budapest Pride LMBT Film- és Kulturális Fesztiválnak szerves részét alkotják a minden évben megrendezett különböző témájú beszélgetések, fórumok és viták. Az immáron 17 éves fesztivál 2012. június 30. és július 8. között lesz, mely hétre (július 7., szombat kivételével) minden napra várunk jelentkezőket. A workshopok több budapesti helyszínen lesznek megtartva.

Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel!

 

 

Légy kreatív, alakítsd te is a fesztivált, pályázz!

Pályázati követelmények (max. egy oldal):

- a workshop témája, szerkezete és céljai;
- rövid leírás a workshopot vezető személyről és/vagy szervezetről;
- a workshop időtartama (1-3 óra);
- résztvevők száma (min./max.);
- technikai igények;
- a workshop nyelve;
- vidékieknek utazási költség / igény szállásra Budapesten.

Figyelj oda, hogy a pályázat ne legyen túl általános, mint pl.: „LMBTQI-embereket érintő ügyek”. A téma legyen ennél konkrétabb, mint pl.: „A leszbikus szcéna Budapesten”, „A transzközösség építése Magyarországon”, „Bevezetés a zine-készítésbe”, stb.

Pályázó bárki lehet korra, nemi identitásra, szexuális orientációra, vallásra, fogyatékosságra, nemzeti vagy etnikai hovatartozásra való tekintet nélkül.

Beküldési határidő: 2012. április 20.

A nyertes pályázatok kihirdetése: 2012. április 30.

Kapcsolat: workshop@budapestpride.hu

forrás: Budapest Pride

2020. 08. 10. Hétfő

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.