Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Coming Out Monologues - CASTING

12 monológ. 12 ember. 12 különböző történet. Előadások májusban és júniusban. Ha szeretnél szerepelni a darabban és részt venni ebben az izgalmas kezdeményezésben, gyere el a válogatásra, 2012. április 2-án vagy 3-án, este 7 és 9 között a Sirály pincehelyiségébe (Király utca 50.).

Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel!

 

 

Ha bármi kérdésed lenne, írj nekünk a fork@riseup.net címre!

Ha szerepelni nem szeretnél, de szívesen csatlakoznál és segítenél más formában,
írj nekünk!

A Casting Facebook-eseménye!

forrás: Facebook/Baba Jaga

2019. 07. 22. Hétfő

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.