where is the best to buy cheap essays online buy paper bags for sweets cover letter for customer sales representative essay on internet services what is the best essay writing company pinellas county schools homework helpline big should i underline my title in an essay self help is the best help essay writing nc state personal statement helper writing college papers for cash big y homework helpline horse link ap world history compare and contrast essay help write essay my childhood days college essay help massachusetts registry

Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

A Modern család, a Kezdők című film és Chaz Bono is melegdíjat kapott

Az énekesnő Cher nőből férfivá operált gyereke, a 43 éves Chaz Bono két díjat, a Modern család című sorozat és a Kezdők című film - benne Christopher Plummer Oscar-díjat érő alakításával - egy-egy médiadíjat kapott a GLAAD befolyásos amerikai melegszervezet hagyományos évi gáláján. A GLAAD, a Melegek és Leszbikusok Szövetsége a Rágalmazás Ellen nevű szervezet a legjobb dokumentumalkotásnak járó díjat ítélte a Becoming Chaz című film alkotóinak, Chaz Bono mellett Fenton Bailey és Randy Barbato rendezőknek.

Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel!

 

 

A Becoming Chaz azt az utat követte végig, amelyet a Chastity néven született híresség nemváltoztató műtétei alatt bejárt, mire hivatalosan is férfi lett Chaz Bono néven.

Chaz Bono nemváltoztatásról szóló döntése nagy port vert fel az Egyesült Államokban, ahol a beavatkozásokat követően az első transznemű volt, aki fellépett az ABC amerikai csatorna Dancing with the Stars című táncos valóságshowjában. Szerepvállalásáért a GLAAD Stephen F. Kolzak-díjjal ismerte el az aktivistát. Ezt a díjat a szórakoztatóipar egy meleg, leszbikus, transznemű vagy biszexuális tagja kaphatja meg.

A helyi idő szerint szombat este a Los Angeles-i Westin Bonaventure Hotelben tartott gálán elismerésben részesült az ABC Modern család című, Magyarországon is látható sorozata, csakúgy mint a Focus Features istállójában készült Kezdők című film, a főszerepben Ewan McGregorral és Christopher Plummerrel, aki egy homoszexualitását idős korában felvállaló férfit alakít.

Díjat kapott Az éhezők viadala című kasszasiker fiatal szereplője, Josh Hutcherson is. A színész jótékonysági munkában azért dolgozik, hogy nagyobb figyelem háruljon a meleg, leszbikus, biszexuális vagy transznemű közösség helyzetére.

fotó: hatter.hu

forrás: MTI

2018. 10. 15. Hétfő

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.