where is the best to buy cheap essays online buy paper bags for sweets cover letter for customer sales representative essay on internet services what is the best essay writing company pinellas county schools homework helpline big should i underline my title in an essay self help is the best help essay writing nc state personal statement helper writing college papers for cash big y homework helpline horse link ap world history compare and contrast essay help write essay my childhood days college essay help massachusetts registry

Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Gyermekvállalás melegként - műhelybeszélgetés VI.

Vendégeink, Zsuzsa és párja, anonim donor segítségét vették igénybe ahhoz, hogy gyermeket vállalhassanak. A témával kapcsolatban arra is kitérünk majd, hogy vajon milyen alapja van annak a közkedvelt vélekedésnek, hogy "apaképre" vagy "anyaképre" van szüksége egy gyermeknek az egészséges lelki fejlődéshez. :)

Az időpont: 2012. 05. 03. csütörtök, 19.00-22.00
Helyszín: I. kerület, Krisztina tér 1.

Rövid leírás a műhelysorozatról:

Havonta egy alkalommal várunk minden olyan meleg fiút, lányt, egyedülállókat vagy párokat, akik a gyermekvállalás gondolatával barátkoznak, esetleg már el is indultak valamilyen irányba, de szívesen beszélgetnének hasonló cipőben járókkal, illetve szívesen hallgatnának meghívott szakértőket az egyes gyermekvállalással kapcsolatban felmerülő területekről.

- Nem tudod, milyen lehetőségeid vannak?
- Szeretnéd tudni, hogyan indulj el?
- Kudarcélményeid miatt inkább feladnád az egészet?
- Kétségeid vannak, hogy végig tudod-e csinálni?
- Nem tudod pontosan, mi vár rád?

Beszéljük meg közösen, segítsünk egymásnak! A műhelybeszélgetést havonta egy alkalommal tartjuk, mindig különböző témákat körüljárva.

A beszélgetést vezeti:
Faix-Prukner Csilla és Rózsa Krisztián

RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOD KÉRJÜK JELEZD AZ info@melegpar.hu E-MAIL CÍMEN!

A hozzájárulás díja alkalmanként 500 Ft.

További információk:
www.melegpar.hu/muhelyek

Facebook link:
https://www.facebook.com/events/342405319148474/

2018. 10. 20. Szombat

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.