Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Gyermekvállalás melegként - műhelybeszélgetés VI.

Vendégeink, Zsuzsa és párja, anonim donor segítségét vették igénybe ahhoz, hogy gyermeket vállalhassanak. A témával kapcsolatban arra is kitérünk majd, hogy vajon milyen alapja van annak a közkedvelt vélekedésnek, hogy "apaképre" vagy "anyaképre" van szüksége egy gyermeknek az egészséges lelki fejlődéshez. :)

Az időpont: 2012. 05. 03. csütörtök, 19.00-22.00
Helyszín: I. kerület, Krisztina tér 1.

Rövid leírás a műhelysorozatról:

Havonta egy alkalommal várunk minden olyan meleg fiút, lányt, egyedülállókat vagy párokat, akik a gyermekvállalás gondolatával barátkoznak, esetleg már el is indultak valamilyen irányba, de szívesen beszélgetnének hasonló cipőben járókkal, illetve szívesen hallgatnának meghívott szakértőket az egyes gyermekvállalással kapcsolatban felmerülő területekről.

- Nem tudod, milyen lehetőségeid vannak?
- Szeretnéd tudni, hogyan indulj el?
- Kudarcélményeid miatt inkább feladnád az egészet?
- Kétségeid vannak, hogy végig tudod-e csinálni?
- Nem tudod pontosan, mi vár rád?

Beszéljük meg közösen, segítsünk egymásnak! A műhelybeszélgetést havonta egy alkalommal tartjuk, mindig különböző témákat körüljárva.

A beszélgetést vezeti:
Faix-Prukner Csilla és Rózsa Krisztián

RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOD KÉRJÜK JELEZD AZ info@melegpar.hu E-MAIL CÍMEN!

A hozzájárulás díja alkalmanként 500 Ft.

További információk:
www.melegpar.hu/muhelyek

Facebook link:
https://www.facebook.com/events/342405319148474/

2020. 07. 05. Vasárnap

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.