Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Gyertyagyújtás az AIDS-ben elhunytak emlékére

A világban, minden év május 3. vasárnapján az AIDS-ben elhunytakra emlékeznek. Magyarországon a Pluss Egyesület szervezésében 2012. május 20-án vasárnap 17 órakor lesz a megemlékezés és a gyertyagyújtás a Fővárosi Szent László Kórház udvarán lévő (17/A ép. elött) emlékkőnél és emlékfánál. Mindenkit várunk!

Emlékezzünk közösen barátainkra ismerőseinkre, rokonainkra stb. így is felhívva a figyelmet arra, hogy még mindig szedi az áldozatait ez a betegség. Kezdeményeznénk, hogy ezen a napon mindenki a saját környezetében (lakás,baráti kör. szórakozóhely stb.) gyújtson egy mécsest, egy gyertyát az elhunytak emlékére.

Miskolczi Endre András
Pluss Egyesület elnöke

2020. 07. 12. Vasárnap

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.