Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Jobbik: a melegolimpiával "meggyaláznak egy ezeréves keresztény országot"

A Jobbik azt szeretné tudni a belügyminisztertől, hogy mennyibe kerül a budapesti EuroGames játékok rendőri biztosítása a költségvetésnek és így az embereknek, illetve mekkora részt fizetnek ebből a "melegolimpia" szervezői - mondta hétfői sajtótájékoztatóján Szilágyi György.

A jobbikos országgyűlési képviselő szerint "a rendezvény nem szól másról, mint hogy szerte Európából a deviáns, aberrált, magamutogató emberek itt Budapesten rendezzék meg seregszemléjüket ezzel is megalázva egy több mint ezeréves keresztény országot és hogy megbotránkoztassák a magyarországi többségi társadalmat".

Szerinte a következő napokban - az EuroGames június 27-től július 1-ig tart - közel 10 ezer homoszexuális "zúdul rá a fővárosra és minden bizonnyal kiváltja majd a jóérzésű emberek ellenszenvét, ami akár problémákat is okozhat".

Szilágyi György úgy véli, hogy ez komoly többletköltségeket okozhat a rendőrség és ezáltal a költségvetés számára.

forrás: MTI

2020. 08. 08. Szombat

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.