where is the best to buy cheap essays online buy paper bags for sweets cover letter for customer sales representative essay on internet services what is the best essay writing company pinellas county schools homework helpline big should i underline my title in an essay self help is the best help essay writing nc state personal statement helper writing college papers for cash big y homework helpline horse link ap world history compare and contrast essay help write essay my childhood days college essay help massachusetts registry

Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Mick Jagger és David Bowie művészként és férfiként is lelkesedett egymásért

Mick Jagger vad szexuális életét - beleértve a zenevilág egy másik ikonjával, David Bowie-val folytatott állítólagos homoszexuális kapcsolatát is - tárja fel a Rolling Stones énekeséről szóló új életrajzi kötet. A Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger című könyv szerzője Christopher Anderson, akinek új munkájából a The New York Daily News közölt ízelítőt.

A lapban közzétett részletek szerint Jagger és Bowie (az archív felvételen együtt) művészként és férfiként is lelkesedett egymásért. Jagger négy évvel idősebb Bowie-nál, aki feltörekvő csillag volt, amikor a Rolling Stones már letette névjegyét. A két zenész 1973-ban ismerkedett meg, Bowie akkoriban Ziggy Stardust hivalkodó, kétnemű karakterét felöltve vált egyre ismertebbé, és nem csinált titkot abból, hogy biszexuális, és nejével cserélgetik a partnereiket. A könyv részletekkel szolgál arról, hogy több közös program után a két zenész az ágyban kötött ki, és Bowie-ék szolgálója, illetve Bowie neje látta is őket együtt. Bowie neje, Angie egy idő után már viccelődött az ügyön: mint egyszer megjegyezte, a két zenész az ágyban épp az Angie című számot írta...

Mick Jagger a könyv szerint Angie-t is el akarta csábítani, de nem járt sikerrel. Élettársa, Marianne Faithfull viszont kapcsolatba bonyolódott Bowie-val 1973-ban. Christopher Anderson megszólaltatta könyvében azt az Ava Cherryt, aki mindkét zenésszel viszonyt folytatott. Az énekesnő állítása szerint a két férfi között érzelmi kapcsolat volt, és sokszor látta őket együtt.

A szerző kitért Jagger és Carla Bruni volt francia first lady viszonyára is. Jagger barátjától, Eric Claptontól szerette el az olasz-francia topmodellt; Clapton állítólag kérlelte Jaggert, hogy hagyja békén Brunit, mert szereti. Anderson azt is belevette könyvébe, hogy Jagger még Angelina Jolie-ra is szemet vetett - még egy értékes gyémánt fülbevalóval is próbálta megnyerni magának -, de az akkor 22 éves színésznő végül nemet mondott.

Az író korábban Madonnáról, Michael Jacksonról, Jackie Kennedyről és Diana walesi hercegnőről készített életrajzi, bár inkább botránykönyvet.

fotó: au.movie.yahoo.com

forrás: MTI

2018. 10. 20. Szombat

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.