where is the best to buy cheap essays online buy paper bags for sweets cover letter for customer sales representative essay on internet services what is the best essay writing company pinellas county schools homework helpline big should i underline my title in an essay self help is the best help essay writing nc state personal statement helper writing college papers for cash big y homework helpline horse link ap world history compare and contrast essay help write essay my childhood days college essay help massachusetts registry

Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Tájszólással kelt fel a kómából a brit popsztár

George Michael, a londoni születésű popsztár nyugat-angliai akcentussal kezdett beszélni az után, hogy felébredt három hétig tartó kómájából tavalyi súlyos betegsége idején. A 49 éves brit énekest 2011 végén bécsi koncertje előtt életveszélyes tüdőgyulladással szállították be az osztrák főváros központi kórházába, és több héten át kezelték.

George Michael a londoni LBC rádió keddi műsorában mondta el, hogy miután visszanyerte öntudatát, két napig csak a szokatlan akcentussal tudott beszélni.

Elmondta, hogy amikor kinyitotta a szemét, az orvosok megkérdezték tőle, hogy tudja-e magáról, kicsoda. Ő pedig sajátos nyugat-angliai kiejtéssel visszakérdezett: „a világ királya?”

„Semmi baj nincs a nyugat-angliai kiejtéssel, ugyanakkor kissé hátborzongató, ha olyan kezd így beszélni, aki London északi részéről származik” – jegyezte meg a popsztár.

Az AFP szerint ritkán, de előfordul, hogy idegrendszeri sérülésből felépült emberek a sajátjuktól eltérő kiejtéssel szólalnak meg, vagy folyékonyan kezdenek beszélni olyan idegen nyelven, amelyen előtte épp csak meg tudtak szólalni.

forrás: MTI

2018. 10. 20. Szombat

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.