Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

HIV diszkrimináció

A Semmelweis Egyetem esélyegyenlőségi munkacsoportjának egyik tagja HIV-diszkriminációs felmérést végez a magyar lakosság körében. Az általa összeállított kérdőívben a diszkrimináció, a stigmatizálás különböző aspektusaira kérdez rá. Célja feltérképezni a lakosság viszonyulását a HIV-betegekhez, és összevetni az adatokat a külföldiekkel.

Az online kérdőív a következ linken érhető el:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dFpJWUc4T2l4UW1FNGJMcWdPbktlc2c6MQ

2020. 07. 12. Vasárnap

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.