where is the best to buy cheap essays online buy paper bags for sweets cover letter for customer sales representative essay on internet services what is the best essay writing company pinellas county schools homework helpline big should i underline my title in an essay self help is the best help essay writing nc state personal statement helper writing college papers for cash big y homework helpline horse link ap world history compare and contrast essay help write essay my childhood days college essay help massachusetts registry

Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Madonna ma esti koncertjén kiáll a melegek mellett – pénzbüntetés fenyegeti

A szokatlanul átpolitizált világturnéján lévő Madonnát orosz politikusok és vallási aktivisták hevesen támadják csütörtöki esti szentpétervári koncertje előtt, az amerikai énekesnő azonban továbbra is harciasnak mutatkozik, és azt ígéri, hogy a figyelmeztetések, fenyegetések ellenére sem mellőzi a közéleti üzenetet a Néva partján.

Az 53 éves szupersztár közölte, hogy az előadás részeként rózsaszín csuklópántot fognak szétosztani és arra kérik majd a közönséget, hogy adott jelre emelje magasba a karját a szexuális kisebbségekkel való szolidaritás jeleként. Madonna annak dacára kitart terve mellett, hogy Vitalij Milonov kormánypárti szentpétervári képviselő feljelentéssel fenyegette meg arra az esetre, ha a homoszexualitás „propagandáját” tiltó helyi jogszabály ellenére szót emel a melegek jogaiért. Madonna tetemes pénzbüntetést kockáztat.

Keddi moszkvai koncertjén Madonna azért emelt szót, hogy engedjék szabadon a Pussy Riot ellenzéki punkegyüttes tagjait, akiket három év munkatábor fenyeget egy Putyin-ellenes dal előadásáért egy templomban.

Dmitrij Rogozin orosz miniszterelnök-helyettes azzal kavart vihart, hogy Madonna moszkvai politikai megnyilatkozása után egy Twitter-bejegyzésében lekurvázta az énekesnőt. „Megöregedve minden egykori kurva ellenállhatatlan késztetést érez arra, hogy erkölcsi leckéket osztogasson. Főleg turnék és külföldi fellépések alkalmával” – írta a politikus, félreérthetetlenül az Oroszországban koncertező Madonnára utalva.

forrás: MTI

2018. 10. 20. Szombat

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.