where is the best to buy cheap essays online buy paper bags for sweets cover letter for customer sales representative essay on internet services what is the best essay writing company pinellas county schools homework helpline big should i underline my title in an essay self help is the best help essay writing nc state personal statement helper writing college papers for cash big y homework helpline horse link ap world history compare and contrast essay help write essay my childhood days college essay help massachusetts registry

Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Mika: „Igen, meleg vagyok”

Az ismert angol-libanoni énekest régóta zaklatta a sajtó szexuális irányultságával kapcsolatban. Hosszas huzavona után most megnyílt a sztár: korábban biszexuálisként aposztrofálta magát – most úgy fogalmazott: meleg. Új albuma szeptember 17-én kerül a boltokba.

A sztár a The Origin of Love című album kapcsán nyilatkozott az Instinct nevű amerikai melegmagazinnak. „Ha azt kérdezed, meleg vagyok-e, azt mondom: igen. Egy férfival való kapcsolatomról szólnak ezek a számok? Azt mondom, igen.” – utalva a Grace Kelly és a Relax című slágereire is. A nyilatkozatban kitért arra is, hogy a zenéje hozta meg azt az erőt, hogy elfogadja szexualitását. „Ez a valódi életem” – fogalmazott a 28 esztendős popsztár.

A számos meleg rajongóval rendelkező sztár előbújása hosszú folyamat volt, annak ellenére, hogy egész pályafutása során érezhető volt meleg-barátsága. Mika 2009-ben a holland Gay&Night magazinnak nyilatkozta először, hogy biszexuális, ám későbbi sajtónyilatkozataiban is meglehetősen talányosan fogalmazott. Ugyanabban az évben például arról beszélt a Tetu francia melegmagazinnak, hogy azért nem definiálja magát, mert nem akarja korlátozni magát; meg szeretné tartani a szabadságát.

Dalaiban és klipjeiben többször is megjelent a melegség vagy a biszexualitás témája, így például a Billy Brown-ban egy nős férfi jön rá, hogy meleg, a Make You Happy klipjében pedig egy ölelkező meleg párral is találkozunk. 2011 októberében a Human Rights Watch szokásos vacsoráján nyilatkozott arról, hogy támogatja az azonos nemű párok házassághoz való jogát.

fotó: tetu.com

GayBatman

2018. 10. 20. Szombat

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.