where is the best to buy cheap essays online buy paper bags for sweets cover letter for customer sales representative essay on internet services what is the best essay writing company pinellas county schools homework helpline big should i underline my title in an essay self help is the best help essay writing nc state personal statement helper writing college papers for cash big y homework helpline horse link ap world history compare and contrast essay help write essay my childhood days college essay help massachusetts registry

Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

A Labrisz irodalmi és képzőművészeti pályázata

A Labrisz Leszbikus Egyesület 2012. október 13-án, szombaton rendezi meg a VII. LIFT Fesztivált, amelynek idei szlogenje "Te magad légy!". Hagyományaikhoz híven idén is pályázatot hirdetnek a fesztivál tematikájához illeszkedő irodalmi és képzőművészeti alkotásokra. A képzőművészeti műfaj és technika szabadon választható. A beküldött anyagokat előzetes válogatás után kiállítják.

A kiállítás napja 2012. október 13., helyszíne a Cökxpôn Ambient feletti kiállítótér. Jelentkezésedet elérhetőségeddel (telefon, e-mail cím) és a kiállításra szánt művekről készült fotókkal együtt kérik elküldeni.

Várják irodalmi alkotásaitokat is versben vagy prózában. A zsűri által legjobbnak ítélt pályaműveket a fesztivál keretében felolvassák, és a Labrisz honlapján is közzéteszik. Az idei irodalmi pályázat fókuszában a mese szerepel, várják mindazokat a műveket, amelyek az ifjúsági és gyermekolvasók, illetve meleg szülők számára készültek. Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban nagy hagyománya van az LMBTQ családok életét bemutató történeteknek. Szeretettel várják a hazai írásokat.

A pályaműveket a labrisz@labrisz.hu címre várják.

A beadás határideje: 2012. szeptember 30.

forrás: Labrisz Leszbikus Egyesület

2018. 10. 15. Hétfő

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.