Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

A Labrisz irodalmi és képzőművészeti pályázata

A Labrisz Leszbikus Egyesület 2012. október 13-án, szombaton rendezi meg a VII. LIFT Fesztivált, amelynek idei szlogenje "Te magad légy!". Hagyományaikhoz híven idén is pályázatot hirdetnek a fesztivál tematikájához illeszkedő irodalmi és képzőművészeti alkotásokra. A képzőművészeti műfaj és technika szabadon választható. A beküldött anyagokat előzetes válogatás után kiállítják.

A kiállítás napja 2012. október 13., helyszíne a Cökxpôn Ambient feletti kiállítótér. Jelentkezésedet elérhetőségeddel (telefon, e-mail cím) és a kiállításra szánt művekről készült fotókkal együtt kérik elküldeni.

Várják irodalmi alkotásaitokat is versben vagy prózában. A zsűri által legjobbnak ítélt pályaműveket a fesztivál keretében felolvassák, és a Labrisz honlapján is közzéteszik. Az idei irodalmi pályázat fókuszában a mese szerepel, várják mindazokat a műveket, amelyek az ifjúsági és gyermekolvasók, illetve meleg szülők számára készültek. Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban nagy hagyománya van az LMBTQ családok életét bemutató történeteknek. Szeretettel várják a hazai írásokat.

A pályaműveket a labrisz@labrisz.hu címre várják.

A beadás határideje: 2012. szeptember 30.

forrás: Labrisz Leszbikus Egyesület

2020. 09. 08. Kedd

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.