where is the best to buy cheap essays online buy paper bags for sweets cover letter for customer sales representative essay on internet services what is the best essay writing company pinellas county schools homework helpline big should i underline my title in an essay self help is the best help essay writing nc state personal statement helper writing college papers for cash big y homework helpline horse link ap world history compare and contrast essay help write essay my childhood days college essay help massachusetts registry

Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Leonardo DiCaprio meleg?

Legalábbis ezt állítja Coco Binky blogja. A blogger arról ír, hogy nőkapcsolatai, például a volt barátnő, Erin Heatherton ellenére igazi párja a szintén színész Lukas Haas. A blog szerint a szakítás oka is ez a kapcsolat volt, hiszen már hét éve együtt élnek, kapcsolatuk köztudott Hollywoodban és mindig együtt látják őket.

Coco Binky blogjának november 6-i bejegyzése szerint Leo Erinnel (valamint Bar Refaelivel és Gisele Bundchennel) való viszonyának az vetett véget, hogy Leo alapjában nem érdeklődik a nők iránt. Párja a 36 éves Lukas Haas. Kapcsolatuk majd tíz éve kezdődött, ebből Lukas hét éve él már DiCaprio házában, holott amilyen gazdag, könnyen megengedhetné magának, hogy a sajátjában éljen. A két színész szinte mindig együtt látható, hollywoodi rendezvényeken és baráti összejöveteleken, sporteseményeken és jótékonysági partikon – hívja fel rá a figyelmet a szerző, még a volt barátnőkkel közös fotókon is megbújik a háttérben Lukas.

A volt barátnők az írás szerint szerződést kötöttek a színésszel, ám intimitás valójában nem volt a sajtó előtt mutatott kapcsolatuk mögött. Leonardót rendszeresen megkérdezi a média arról, hogy meleg-e, ám ő ezt mindig hevesen tagadja.

Az 1976-ban született Lukas Haas egyébként Leonardónál jóval kisebb karriert futott be, ám a szakmában ismert névnek számít. Anyja texasi, apja német bevándorló. Gyerekszínészként indult, és három évtized alatt közel negyven filmben szerepelt már. Közismertté Harrison Ford mellett vált A kis szemtanú című 1985-ös filmben, egy amish kisfiú szerepében. Később olyan filmekben szerepelt még, mint A fehér ruhás hölgy (1988), a Zenedoboz (1989), a Rózsa és tövis (1991), a Támad a mars! (1996), a Bajnokok reggelije (1999), a Bukmékerek (2003), az Utolsó napok (2005) vagy a DiCaprióval közös Eredet (2010). Nemsokára a magyar közönség Spielberg új filmjében, a Lincolnban is láthatja egy kisebb szerepben. Lukas zenész is, és több film zenéjét is ő írta.

fotó: Coco Binky blogja

Coco Binky blogja alapján GayBatman

2018. 10. 20. Szombat

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.