Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Leonardo DiCaprio meleg?

Legalábbis ezt állítja Coco Binky blogja. A blogger arról ír, hogy nőkapcsolatai, például a volt barátnő, Erin Heatherton ellenére igazi párja a szintén színész Lukas Haas. A blog szerint a szakítás oka is ez a kapcsolat volt, hiszen már hét éve együtt élnek, kapcsolatuk köztudott Hollywoodban és mindig együtt látják őket.

Coco Binky blogjának november 6-i bejegyzése szerint Leo Erinnel (valamint Bar Refaelivel és Gisele Bundchennel) való viszonyának az vetett véget, hogy Leo alapjában nem érdeklődik a nők iránt. Párja a 36 éves Lukas Haas. Kapcsolatuk majd tíz éve kezdődött, ebből Lukas hét éve él már DiCaprio házában, holott amilyen gazdag, könnyen megengedhetné magának, hogy a sajátjában éljen. A két színész szinte mindig együtt látható, hollywoodi rendezvényeken és baráti összejöveteleken, sporteseményeken és jótékonysági partikon – hívja fel rá a figyelmet a szerző, még a volt barátnőkkel közös fotókon is megbújik a háttérben Lukas.

A volt barátnők az írás szerint szerződést kötöttek a színésszel, ám intimitás valójában nem volt a sajtó előtt mutatott kapcsolatuk mögött. Leonardót rendszeresen megkérdezi a média arról, hogy meleg-e, ám ő ezt mindig hevesen tagadja.

Az 1976-ban született Lukas Haas egyébként Leonardónál jóval kisebb karriert futott be, ám a szakmában ismert névnek számít. Anyja texasi, apja német bevándorló. Gyerekszínészként indult, és három évtized alatt közel negyven filmben szerepelt már. Közismertté Harrison Ford mellett vált A kis szemtanú című 1985-ös filmben, egy amish kisfiú szerepében. Később olyan filmekben szerepelt még, mint A fehér ruhás hölgy (1988), a Zenedoboz (1989), a Rózsa és tövis (1991), a Támad a mars! (1996), a Bajnokok reggelije (1999), a Bukmékerek (2003), az Utolsó napok (2005) vagy a DiCaprióval közös Eredet (2010). Nemsokára a magyar közönség Spielberg új filmjében, a Lincolnban is láthatja egy kisebb szerepben. Lukas zenész is, és több film zenéjét is ő írta.

fotó: Coco Binky blogja

Coco Binky blogja alapján GayBatman

2020. 09. 08. Kedd

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.