Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

AIDS-világnapi HIV-szűrés a Why Not Caféban

A HIV/AIDS prevenciót a Why Not Café is magáénak érzi, ezért a hivatalos világnapon szeretnének hangot adni ennek! Sajnos szinte mindenki /nemtől, kortól függetlenül/ ki van téve a veszélynek, ezért szeretnének tájékoztatóval, ingyenes anonim gyorsteszttel segíteni az önkéntesek munkáját! Az ingyenes HIV-szűrésen kívül karaoke-val v-rják az érdeklődőket.

20:00 órától minden kedves vendéget ajándék svédasztalos csipegetés vár. 22:00-23:00 között karaoke, a témához kapcsolódó dalokkal, 23:00-tól pedig a megszokott fergeteges karaoke party vár mindenkit, hajnalig! Ingyenes HIV-szűrés és tájékoztatás, 21:00 - 24:00 között (az eredmény 15 percen belül elkészül).

forrás: facebook.com/why.notcafe.9

2020. 07. 12. Vasárnap

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.