Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Atlasz Sportegyesület

Hogy kik is vagyunk?

Egy sportos LMBT társaság, akik azért alapították ezt az egyesületet 2004 -ben, hogy Te és a barátaid, az ő ismerőseik, és minden szimpatizáns toleráns ember számára legyen lehetőség a diszkriminálás nélküli sportos életre. Egyesületünket a leszbikusoknak, melegeknek, biszexuálisoknak és transzneműeknek alapítottuk, és természetesen várjuk a fenti csoportokba nem sorolható érdeklődő toleráns sportolókat is.

Támogatást és lehetőséget nyújtunk arra, hogy a mindennapok monotonitásából kitörve a sporton keresztül hozzájárulhassunk Önmagad megvalósításához, és az egészségesebb életmódod kiteljesüléséhez. Fontosnak tartjuk a tolerancia erősítését és a közösségi élet pozitívumainak tudatosítását. Azt szeretnénk - akár teljesen amatőrként vagy komoly sportbeli előélettel is jössz hozzánk - érezd magad jól, és rendszeresen sportolj nálunk. Ha többet is érzel magadban annál, hogy hetente eljárj edzésekre, és esetleg saját munkáddal szeretnél hozzájárulni tevékenységünk folyamatos fejlődéséhez, akkor is szeretettel várunk, akár szakosztályvezetőként, akár az ATLASZ TEAM tagjaként.

Mit csinálunk?

Edzéseket szervezünk, igyekszünk biztosítani a lehetőséget a rendszeres sportolásra 12 sportágban. Sportos tolerancia-erősítő eseményeket szervezünk (sportnap, utcabál, piknik, edzőtábor). Részt veszünk a melegek nagyobb közös eseményein, kint vagyunk a Sziget-fesztiválon, és részt veszünk az AIDS elleni küzdelemben. Nemzetközi szinten képviseljük hazánkat az LMBT-sportéletben, valamint külkapcsolataink és nemzetközi szövetségi tagságunk által lehetőséget biztosítunk kedvezményes külföldi versenyeken való részvételhez.

Hogyan lehet csatlakozni hozzánk?

Nagyon egyszerűen: gyere el egy általad kiválasztott edzési napra, és ha tetszik amit látsz, és jól érzed magad vagy már sportolsz is ott rögtön, akkor utána gyere el ide a honlapunkra, töltsd le a honlap aljáról az alapszabályunkat magadnak (ez a lépés opcionális), majd kattints a belépési nyilatkozat gombra, és a kitöltött nyilatkozatot küld el az info@atlaszsport.hu -ra

Ha ez is megtörtént, a legközelebbi edzésre vigyél magaddal 5000 ft-ot (éves tagdíj) és add oda a szakosztály vezetőjének, vagy átutalással juttasd el a számlaszámunkra (mi ezt az átutalásos megoldást javasoljuk, mert gyors, hatékony, biztonságos) és az igazoló szelvény másolatát add oda a szakosztályvezető kezébe. Mi az átutalásos megoldást javasoljuk, mert gyors, hatékony, biztonságos. A befizetett tagdíjad 1/3-át szakosztályodnak, évente egy összegben visszajuttatjuk. A további 2/3-sorsát éves jelentésünkből nyomon követheted.

Hogyan lehet támogatni az Atlaszt?

Amennyiben úgy gondolod, van értelme nekünk adományoznod adód 1 százalékát, erre is van lehetőség. Megköszönjük, ha így teszel. Ha spontán támogatónk szeretnél lenni - ami akár névtelenül is lehetséges - akkor is rendelkezésedre állunk, hivatalosan bejegyzett egyesületként adományod adóalap csökkentő tényező a jelenlegi adózási törvények alapján. Tisztelettel megköszönjük ha élsz a lehetőséggel.

Mi hiszünk abban hogy a mi LMBT-világunk is kényelmesebbé, élhetőbbé, és ezzel együttéletünk egészségesebbé tehető a rendszeres edzés, a közös sportolás, kisebb kudarcaink, nagyobb sikereink, és remek eredményeink által.

Elérhetőségek:

Email: info@atlaszsport.hu

Honlap: www.atlaszsport.hu

Levelezési cím: 1395 Budapest, Pf. 408.

2020. 09. 08. Kedd

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.