where is the best to buy cheap essays online buy paper bags for sweets cover letter for customer sales representative essay on internet services what is the best essay writing company pinellas county schools homework helpline big should i underline my title in an essay self help is the best help essay writing nc state personal statement helper writing college papers for cash big y homework helpline horse link ap world history compare and contrast essay help write essay my childhood days college essay help massachusetts registry

Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Budapesti Long Yang Társaság

A Budapesti Long Yang Társaság meleg ázsiaiak és barátaik közössége, a nemzezközi Long Yang Club hálózat tagja.

A szervezet egy klasszikua kínai regényben szereplő meleg hadvezér ifjú szerelméről kapta a nevét.

Vej királya és lord Long Yang ugyanabban a csónakban halásztak. Lord Long Yang egyszer csak sírva fakadt, s a király megkérdezte, miért sír. - Mert fogtam egy halat! - De miért sírsz emiatt? - Lord Long Yang így felelt: - Amikor megfogtam a halat, először nagyon örültem neki. Utána viszont egy nagyobbat kezdtem keresni, és vissza akartam dobni az elsőt. E miatt a gonoszság miatt biztos elűzöl majd az ágyadból! Annyi sok szépség jár-kel a világban. Ha meghallják, hogy én részesültem a kegyeidből, biztos köpenyük szegélyét felemelve fognak sietni hozzád. Én is olyan vagyok, mint az elsőként kifogott hal! Engem is visszadobsz majd! Hogyan is állhatnám meg, hogy ne sírjak? - Ezek hallatán Vej királya közhírré tette: - Aki csak említést merészel tenni más szépségekről, az egész családjával együtt a halál fia!

Az első Long Yang Club 1983-ban alakult Londonban (ma is ez a legnagyobb létszámú csoport), s azóta több mint negyven tagszervezete jött létre szerte a világban, Európa és más földrészek számos városában. Mindegyik csoport tagja a Long Yang Club International (LYCI) ernyőszervezetnek, és az egyes csoportokban való tagságot a többi tagszervezet is elismeri. A csoportok vezetése önálló és egymástól független, de mind ugyanazt a "családnevet" és ugyanazt a logót hordozzák ("két kéz barátsága"), amely egyben a jin-jang jelkép stilizált, módosított változata.

Telefon: 06-20-406-1782 (a találkozók napján hívható, azon kívül inkább sms-re)

Honlap: www.budapest.longyangclub.org

Email: budapest@longyangclub.org

 

2018. 10. 15. Hétfő

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.